Vatrogasna zajednica grada Buzeta

DVD Buzet za Slavoniju poslao dva šlepera sijena

Kreirano Petak, 27 Lipanj 2014

Ne staje pomoć Buzećana za poplavom pogođena područja. Članovi DVD Buzet, Saša Pavletić, Davor Nemranik, Elvis Šavko i Denis Krulčić odlučili su donirati sijeno potrebitim gospodarstvenicima i uzgajivačima stoke u Slavoniji. Akciji su se ubrzo priključili i ostali članovi DVD-a pa su u srijedu iz Rošćine za želježnički terminal u Rijeci otišla dva šlepera s oko 1 400 bala, odnosno oko 20 tona sijena.

 

- Iako su buzetksi vatrogasci bili voljni pomoći ljudima s poplavljenih područja, za njihovom intervencijom nije bilo potrebe. Stoga smo odlučili pomoći na drugi način. Kako je nas nekolicina imala livade koje je trebalo pokositi, a da nam pritom sijeno nije bilo potrebno, odlučili smo ga donirati onima koji će zasigurno znati kako ga iskoristiti. Akciji su se vrlo rado odazvali i drugi članovi DVD-a koji nisu imali sijeno. Oni su pomogli prilikom ukrcaja bala, izjavio je Saša Pavletić, jedan od organizatora hvalevrijedne akcije.

Cijela je akcija koordinirana s Upravnim odjelom za poljoprivredu Istarske županije, a bude li potrebe buzetski DVD-ovci spremni su ponovno zasukati rukave. (Grad Buzet)

Tuesday the 18th. Design by QualityJoomlaTemplates. by cursor d.o.o.
Copyright 2012

©